Om os

Klosterskovhuset drives af mig Henriette med hjælp fra mine nærmeste og lokale med job hos os. Uden alle disse fine mennesker var Klosterskovhuset ikke blevet til noget.

Jeg er taknemmelig over de mennesker, jeg møder gennem Klosterskovhuset. Det er en kilde til glæde og inspiration i mit liv.

Vi har altid haft butik i familien. Jeg har også som ung passet mine forældres gavebutik på landet på Falster og senere på Lolland. I 2020 er mine forældre flyttet fra Falster til vores gård her på Midtsjælland, hvor vi nu bor flere generationer under samme tag. Jeg kan ikke leve uden at have butik i familien, så nu fører jeg familietraditionen videre og har 1. August 2020 åbnet Klosterskovhuset med søndagsåbent her på gården. Du kan være heldig at møde mine forældre, som kigger ind i butikken en gang imellem.

Jeg har købt varelageret fra mine forældres butik og introduceret nye varer og minicafe også. Jeg har fokus på også at have økologiske og bæredygtige varer. Det er en del af, den jeg er.

Min drøm er skabe en oplevelse, et sted at mødes på udflugt, hvor der også kan købes gaver til en du holder af. Jeg håber, at den drøm også kan skabe fritidsjobs til lokale unge.

Vi bor på landet med skoven som nabo. Her er frisk luft og højt til loftet. En tur i skoven er altid en kilde til energi og inspiration, og udsigten over markerne giver en ro i sindet. Der er altid nyt at opleve i naturen i takt med at årstiderne skifter.

Jeg håber, vi ses i Klosterskovhuset.

Henriette Understrup Pinholt