Find os

Med bil eller cykel:
På Midtsjælland mellem Ringsted, Roskilde og Køge er Ørningevej en forbindelsesvej imellem Borup og Viby Sjælland. Vejen går gennem Klosterskoven. Vi bor lige på sydsiden af Klosterskoven. Vores gård har stendige foran og ligger i skovhanten i et skarpt sving. Du kører ned ad grusvejen langs vores gård for at komme til den grønne lade og Klosterskovhusets naturcafe og butik.

Parkering:
Der er parkeringsplads ved caféen, åben for personbiler (ikke turistbusser). Skulle der mod forventning ikke være plads, er der græsrabatten langs grusvejen at gøre brug af. Hvis parkeringspladsen er fyldt, er alle stole nok i brug i caféen, og det vil være bedre at komme igen en anden dag.

Med tog eller bus:
Den nærmeste S-togs station er Borup st, eller Viby Sj. St. ca 3-4 km herfra. Der er desværre ingen busrute mere, men i Køge Kommune kan man bestille en flextur, se kommunens hjemmeside  . Borup st. Ligger i Køge kommune, så I kan bestille flexturen derfra. Flexturen bestilles i god tid og det kan være svært at at få tidspunkter til at passe.

Kontakt caféen:
Det er tit nemmest at kontakte Henriette via mail, info@understrup.dk. Når caféen er åben, tager vi selvfølgelig telefonen så vidt muligt (men her kan være travlt) – udenfor åbningstiden og sæsonen tager jeg telefonen, når jeg kan. Mail’en har jeg næsten altid med mig – måske kan svar tiden være et par dage udenfor sæsonen.